Hvit.png

      from the untouched barents

OM OSS

black_white_crab.jpg

Barentine

international

Uansett hvor du bor i verden, og enten du er en handelskjede, sjefskokk på en restaurant med Michelin-stjerne eller en lokal butikk. 


Vi respekterer at tid er en viktig faktor for våre kunder og forretningene vi jobber med, samtidig som vi mener at mat er personlig.


Barentine vil gjøre sitt ypperste for å sikre at du som kunde føler at vi anser din tid som verdifull og oppfyllingen av dine ønsker som sentral.


Ved å jobbe sammen med logistikkpartnere som DHL, FedEx og DB Schenker, sikrer vi at våre krabber finner veien til deg på den raskeste, tryggeste, mest pålitelige og mest miljøvennlige måten.

HVA GJØR OSS ANNERLEDES?

boat compass

world's largest

crab vessel

pexels-sascha-hormel-1095814.jpg

Du kan være stolt av å si at krabbene du selger i din butikk, eller de du skal til å introdusere for restaurantgjestene dine, kommer rett fra det de meste anvanserte krabbefartøyene. 


- en andel av fartøyene ble renovert med den «ene» hensikt å supplere resten av verden med den beste snøkrabben som finnes, samtidig som man opprettholder bærekraftig fiske og nye metoder for å beskytte økosystemet.

Muligens starten på en spennende tidsepoke for snøkrabben.. 

hvorfor det er viktig..

verdsatt i smak og proporsjoner

Med utstyret båtene bruker kan vi raskt sortere krabbene så de møter spesifikke krav. 


Dette lar oss fiske kun etter spesifikke mål og andre viktige kvalitetsfaktorer, som kjøttfyllprosent og krabber av høyeste kvalitet på 10-16 oz/300-450 gram, hvilket gir høy kjøtt-til-skall-vekt på 40%+. 


Vi praktiserer en kombinasjon av høy kvote for lovlig krabbefiske – fordi det er mye krabbe i havet – med en lav kvote for lovlig fiske av fisk. 


For å lese mer om fangstprosessen, tall, og nøyaktig hvordan vi sikrer at en krabbe aldri mangler et bein, kan du klikke på knappen under. 

Snøkrabbe

en unik prosess

FANG

Når krabben har blitt fanget og tatt om bord sorterer erfarne fiskere den etter kvalitet. Les mer

SORTER

Kun krabber som møter spesifikke mål og krav blir sendt ned samlebåndet og inn i de høyteknologiske kokerne og fryserne. Les mer

PAKK

Når krabben er renset i kokeprosessen og fryst til -18°C, blir den klar for å bli pakket forsiktig i fryseisolerte poser og inn i fraktkasser. Les mer

DELIVER

Krabben blir holdt på den ideelle temperaturen -18°C resten av turen. Når den når land står våre kollegaer klare til å laste den inn på frysebiler eller den transportmetoden du foretrekker. Les mer